محققان دانشگاه مانيتوبا در کانادا  اطلاعات به دست آمده از 13 هزار و 116 کودک متولد شده در سال 1995 را مورد بررسي قرار داده‌اند. ارتباط استفاده از آنتي بيوتيک در طول سال اول زندگي با رشد و گسترش آسم تا سن 7 سالگي مورد تجزيه و تحليل قرار گرفت. استفاده از آنتي بيوتيک در طول نوزادي يک عامل خطر زا براي ابتلا به آسم در دوران کودکي مي باشد. از اين گذشته هر چه تعداد آنتي بيوتيک‌ها بيشتر شود خطر آسم نيز بيشتر مي شود، مثلا استفاده از 4 آنتي بيوتيک يا بيشتر در روز تا 46 درصد خطر ابتلا به آسم را افزايش مي دهد. مطالعات قبلي نشان داده است که وجود حيوانات در اوايل زندگي نوزاد در خانه خطر ابتلا به آسم را کمتر مي کند. دانشمندان مي گويند؛ در مورد نوزادان نبايد از آنتي بيوتيک هاي قوي استفاده کرد چرا که انواع ديگر آنتي بيوتيک نيز وجود دارد.

محققان دانشگاه پنسیلوانیا با بررسی افرادی که بیش از شش هفته تحت درمان آنتی بیوتیکی قرار گرفته بودند دریافتند که احتمال ابتلا به عفونت تنفسی در این گروه طی سال آینده بیش از دو برابر بود. اهمیت واقعی این یافته ها که در آن بیماران و پزشکان باید خطر این عفونت ها را با منافعی که درمان طولانی مدت با آنتی بیوتیک برای بیماران مبتلا به آکنه دارد قیاس کنند.بهر حال بیماران مبتلا به آکنه مدل مناسبی برای مطالعه اثرات طولانی مدت درمان آنتی بیوتیکی، خطرات مربوط به کلونیزاسیون ، و خطرات افزایش مقاومت آنتی بیوتیکی میان پاتوژن های باکتریایی طی درمان هستند. علیرغم نگرانی های موجود از افزایش مقاومت آنتی بیوتیکی باکتری ها ، مطالعات زیادی در مورد بیمارانی که در طولانی مدت تحت درمان آنتی بیوتیکی قرار می گیرند صورت نگرفته است.

محققان در دانشگاه "آلبرتا"ي كانادا گزارش دادند که آنتي بيوتيك‌ها كه بطور رايج براي درمان كودكان مبتلا به عفونت‌هاي مجراي تنفسي و پوست استفاده مي‌شوند مي‌توانند موجب بروز اسهال شوند. حدود ‪ ۱۱‬تا ‪ ۴۰‬درصد از كودكاني كه آنتي بيوتيك مصرف مي‌كنند اسهال مي‌گيرند. اين تحقيق كه در نشريه "كتابخانه كوكرين" منتشر شده است ناشي از تجزيه و تحليل ده مطالعه است. در مجموع يك هزار و ‪ ۹۸۶‬كودك از زمان تولد تا ‪ ۱۸‬سالگي در اين ‪ ۱۰‬مطالعه مورد بررسي قرار گرفتند. اين كودكان براي درمان يك بيماري آنتي بيوتيك مصرف مي‌كردند و به منظور پيشگيري از بروز اسهال مرتبط با مصرف آنتي بيوتيك، به آنها پروبيوتيك نيز داده مي‌شد. به اين كودكان به مدت پنج تا ‪ ۱۵‬روز آنتي بيوتيك‌هاي خوراكي مانند آموكسي سيلين، سفوتاكسي‌مين و اريترومايسين داده شد. نتايج ناشي از ‪ ۹‬مطالعه نشان داد كه پروبيوتيك‌ها از موارد بروز اسهال مرتبط با مصرف آنتي‌بيوتيك‌ها مي‌كاهند و چهار مطالعه نشان داد كه پروبيوتيك‌ها، متوسط مدت ادامه علائم اسهال را كاهش مي‌دهند.

                            نظر یادتون نره



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه: